• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Skogsmaskiner Bruder

Bruder skogsmaskin som leksak till barn som John Deere skotare, skördare och timmerlastbilar

Bruder John Deere skotare och skördare som leksak är två superfina leksaksfordon där barnen kan leka skogsmaskinsförare. Dessa två skogsmaskiner är stora leksaker och har en kraftigt konstruktion med väldigt fina detaljer både invändigt och utvändigt. I...

Bruder skogsmaskin som leksak till barn som John Deere skotare, skördare och timmerlastbilar

Bruder John Deere skotare och skördare som leksak är två superfina leksaksfordon där barnen kan leka skogsmaskinsförare. Dessa två skogsmaskiner är stora leksaker och har en kraftigt konstruktion med väldigt fina detaljer både invändigt och utvändigt. Inom kategorin skogsleksaker så är John Deere Skotare och Skördare i särklass de mest omtyckta leksakerna. Barnen gillar att leka med skogskranar och lasta timmerstockar på skotaren. Med skördare kan man leka att man skördar och avverkar skog. Skördarens skördeaggregat kan regleras för hand och öppnas och stängas. Greppen timmerstocken med skördaraggregatet och sedan leker barnen att kvistarna kvistas av. Skotaren har en kraftig skogskran som kan regleras i flera leder och man kan ganvända gripklon med handen för att greppa och lyfta stockarna. Både skotaren och skördaren har åtta stucken kraftiga gummihjul, för att kunna ta sig fram bra i skogsterrängen. Skogsmaskinerna är tillverkade i stöttålig plast och har mycket fina detaljer både utvändigt och invändigt. Rutorna är transparenta, genomskinliga i stöttålig plast. Med dessa fina skogsmaskiner får barnen en komplett maskinpark för skogslekarna inomhus eller utomhus.

Bruder timmerlastbil och timmersläp till Bruder leksakstraktor

Det finns även timmersläp med kran som passar till Bruders leksakstraktor. Timmersläpet har nedfällbara stödben så den står stabilt då man lastar av och på timmerstockarna. Bruder erbjuder även leksakslastbilar i form av timmerlastbilar. Scania och MAN timmerbilar som är licenstillverkade tillsammans med respektive fabrikat. Lastbilarna är ganska stora och verkligen rejäla leksaker. Båda timmerlastbilarna har en roterbar skogskran med en gripklo som man enkelt kan öppna och stänga med handen. Det finns också en fin vedklyv med en skogsfigur med motorsåg. Efter man avverkat och kört hem timmerstockarna så måste man ju kapa dem till ved med mera.

Handla alla dina skogsmaskinsleksaker hos oss. Bruder är ett mycket populärt varumärke som står för högsta kvalitet på leksakerna och de ger ett högt underhållningsvärde för barnens lek. Vi erbjuder dig de rätta priserna och vi har alltid snabba leveranser. 

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 900 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 11 av 11 artiklar