• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Melissa & Doug

Träleksaker och pyssel från Melissa & Doug

Melissa & Doug är ett varumärke som grundades år 1988 i USA. Både Melissa och Doug var tidigt intresserade av att tillverka leksaker för barn och när de var 24 år bestämde de sig för att starta upp ett företag tillsammans. De arbetade hårt för att utveckla sin första produkt och detta skedde i Doug's f...

Träleksaker och pyssel från Melissa & Doug

Melissa & Doug är ett varumärke som grundades år 1988 i USA. Både Melissa och Doug var tidigt intresserade av att tillverka leksaker för barn och när de var 24 år bestämde de sig för att starta upp ett företag tillsammans. De arbetade hårt för att utveckla sin första produkt och detta skedde i Doug's föräldrars garage. En av deras första produkter var ett pussel och pussel är något som de har i sortimentet än idag. Melissa och Doug har många gånger utgått från en klassisk leksak och sedan förbättrat denna genom att göra om den. Detta nytänkande är något som ofta gynnar paret. De har alltid varit måna sina kunders åsikter och tog redan från start gärna emot både ris och ros för att ständigt kunna förbättra sina produkter. Genom åren har de designat och tillverkat hela 1000 olika slags pussel och pusselleksaker av trä. Under tiden som Melissa och Doug bygger upp sitt företag får de sex barn, vilket ju är jättepraktiskt så kan barnen vara testpiloter av nya leksaker före de börjar produceras storskaligt :-)

Idag är Melissa & Doug ett av världens största och kändaste märke för leksaker i trä. De är kända för att tillverka leksaker som håller i längden. Deras leksaker och produkter till barn är kända över hela världen. Deras leksaksmat i trä är en av alla de omtyckta leksakerna. Perfekt för barnen då de leker med sina leksakskök och leksaksspisar. Då kan barnen bjuda på god leksakstårta, träpizza och annat smarrigt. Många barn tycker att det är roligt att leka sådant som vuxna gör, som att laga mat till exempel. Leksaker för att verkligen aktivera barnen är ett av deras signum. Det finns också massvis med roliga och kreativa barnpussel och pysselmaterial som pärlor. Att leka med leksaker av trä är skonsamt och ger en gedigen känsla av kvalitet.

Barnpussel med exempelvis djurtema med bondgårdsdjur, vattenlevande djur och dinosaurier

Från Melissa & Doug har vi jättefina barnpussel av olika slag. Vi har knoppussel med ram som passar för de yngre barnen och vi har även pussel för de lite äldre barnen. Pusslen har fina motiv och många av dem har djurmotiv med klassiska bondgårdsdjur med mera. Att pussla är så roligt, utvecklande och harmoniskt.

Barnpyssel, pärlor, låtsastatueringar, stickers och annat skoj från Melissa & Doug

Massor av pyssel, skapande och DIY. Kreativa och roliga set med massor av skapande för barnen. Exempelvis finns det pennor, stickers, färger, vattenpennor, pärlor, stämplar och annat skoj. Perfekt för barn som tycker om att pyssla och skapa med olika material.

Set med massor av rolig leksaksmat för barnens kökslekar

Melissa & Doug tillverkar också leksaksmat för barnens lekkök. Massvis med lekmat och tillbehör till matlagningslek. Pasta, pizza, frukt, tårta, bakelser och mycket mer som barnen kan använda när de leker att de lagar mat och bjuder vänner på middag.

Träleksaker som spel, bondgård, fordonsleksaker och bultbräda

Träleksaker är leksaker som håller över tid då de är extra kvalitativa. Från Melissa & Doug erbjuder vi ett flertal fina träleksaker som bondgårdsbyggnad med tillbehör, bultbräda att slå på med en leksakshammare, en lastbil med sportbilar med mera.

Läs mer

Filter

Pris

550 kr - 575 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år
Visar 1 artikel
Till toppen av sidan
Visar 1 artikel