• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Dino Cars

Dino Cars utomhusleksaker, trampfordon, pedalfordon som tramptraktorer

Dino Cars från Tyskland tillverkar tramptraktorer även kallad pedaltraktor, trampbilar, grävskopor och andra leksaker för utomhusbruk. Alla leksaker utvecklas och tillverkas i deras egna fabrik i Tyskland. Deras leksaker har verkligen riktigt hög kvalitet. De har i princip "...

Dino Cars utomhusleksaker, trampfordon, pedalfordon som tramptraktorer

Dino Cars från Tyskland tillverkar tramptraktorer även kallad pedaltraktor, trampbilar, grävskopor och andra leksaker för utomhusbruk. Alla leksaker utvecklas och tillverkas i deras egna fabrik i Tyskland. Deras leksaker har verkligen riktigt hög kvalitet. De har i princip "evig" livslängd och tål EXTREMT tuffa tag. Deras leksaker säljs över hela Europa till slutkonsumenter och till förskolor. Uteleksakerna passar lika bra att använda hemma som i på förskolor och skolor. Leksakerna är gedigna och deras tramptraktorer har verkligen så cool design! Dino Cars har tillverkat trampleksaker i över 20 år. Materialen som används är endast de bästa och mest hållbara samt de med högst säkerhetsstandard.

Dino Cars arbetar alltid med att vidareutveckla både funktioner och design på sina leksaker, för att alltid ha den allra senaste tekniken på marknaden just nu. De har till exempel utvecklat ett mycket säkert bromssystem på tramptraktorerna. På så sätt kan barnen stanna traktorn säkert, tryggt och bekvämt. En annan nyutveckling är sitsjusteringen som är supersmidig och praktisk.

Vi på Leksakscity erbjuder hela sortimentet från Dino Cars, så är det något du önskar beställa från Dino Cars? Kontakta oss så tar vi hem det åt dig. Just tramptraktorerna ligger oss extra varmt om hjärtat för de är så himla fina och en GRYM kvalitet!

Läs mer

Filter

Pris

1475 kr - 1500 kr

Rek. ålder

4 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 artikel
Till toppen av sidan
Visar 1 artikel