• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

New Ray

Modellfordon och radiostyrda entreprenadmaskiner från New Ray

New Ray är ett fabrikat från USA. De tillverkar fina radiostyrda leksaker som tex. traktorgrävare, grävmaskiner, hjullastare och dumpers. Vi erbjuder deras sortiment kring dessa entreprenadmaskiner. Leksakerna är enkla att köra och lämpliga för de yngre barnen. Perfekt att leka med i...

Modellfordon och radiostyrda entreprenadmaskiner från New Ray

New Ray är ett fabrikat från USA. De tillverkar fina radiostyrda leksaker som tex. traktorgrävare, grävmaskiner, hjullastare och dumpers. Vi erbjuder deras sortiment kring dessa entreprenadmaskiner. Leksakerna är enkla att köra och lämpliga för de yngre barnen. Perfekt att leka med i sandlådan eller inomhus i lekrummet.

Från New Ray erbjuder vi även finfina modellfordon så som grävmaskin, hjullastare och andra arbetsfordon. Med dessa fordon kan barnen leka fordonslekar och leka att de ska gräva eller lasta material med mera. Det finns även fyrhjulingar och andra roliga fordon.

New Ray grundades år 1987 och har idag försäljning av sina fina leksaker över hela världen. Nyckeln till framgången är kvalitativa leksaker med en innovativ design. New Ray har nära kommunikation med sina kunder och tar gärna emot feedback så att de alltid kan skapa leksaker som tilltalar användarna. New Ray's logga med röd text och en blå bild har använts sedan millenieskiftet. Det blå fältet har vita strimmor som ska symbolisera glädjestrålar, och det passar ju så bra för dessa roliga leksaker för glädje är verkligen något som barnen känner när de leker med dessa häftiga leksaker :-)

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 15 artiklar