• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Vedprocessorer

Bala Agri Vedprocessorer och Vedkombi:

Bala Agri är känt för att tillverka vedmaskiner som förenklar vedförberedelseprocessen, och deras Vedprocessorer och Vedkombi är inget undantag. Dessa maskiner är utformade för att göra hanteringen av ved mer effektiv och smidig. Låt oss titta på några viktiga aspekter av Bala Agri Vedprocessorer och Vedko...

Bala Agri Vedprocessorer och Vedkombi:

Bala Agri är känt för att tillverka vedmaskiner som förenklar vedförberedelseprocessen, och deras Vedprocessorer och Vedkombi är inget undantag. Dessa maskiner är utformade för att göra hanteringen av ved mer effektiv och smidig. Låt oss titta på några viktiga aspekter av Bala Agri Vedprocessorer och Vedkombi, inklusive teknisk information och underhåll.

Teknisk Data:

  • Effekt: Bala Agri Vedprocessorer och Vedkombi finns i olika modeller med olika effekter. Effekten kan variera från ca 5 kW (kilowatt) till 15 kW eller mer, beroende på den specifika modellen. Ju högre effekt, desto snabbare och mer effektiv blir vedförberedelsen.

  • Storlek: Storleken på Vedprocessorer och Vedkombi varierar också. De kan vara kompakta och bärbara eller större stationära maskiner. Storleken är viktig beroende på ditt utrymme och behov.

  • Strömförsörjning: De flesta Bala Agri Vedprocessorer och Vedkombi är elektriska och kräver 220-230 volt strömförsörjning. Det är viktigt att säkerställa att din strömförsörjning är kompatibel med maskinens krav och att den är stabil för att säkerställa en kontinuerlig drift.

Användning:

När du använder en Bala Agri Vedprocessor eller Vedkombi, finns det några viktiga saker att tänka på:

  1. Säkerhetsutrustning: Använd alltid nödvändig säkerhetsutrustning, inklusive skyddsglasögon och hörselskydd, för att skydda dig själv från potentiella faror när du hanterar ved och använder maskinen.

  2. Korrekta inställningar: Se till att maskinen är ordentligt inställd och fungerar korrekt för att undvika driftstörningar och oönskade stopp.

  3. Stabilt underlag: Placera maskinen på en platt och stabil yta för att undvika obalans och förhindra att maskinen tippas över.

  4. Vedförberedelse: Se till att veden som du matar in i maskinen är av rätt storlek och längd, så att den inte orsakar trassel eller överbelastning.

Underhåll:

För att hålla din Bala Agri Vedprocessor eller Vedkombi i bästa skick och säkerställa dess långvariga prestanda, bör du tänka på följande:

  • Rengör maskinen regelbundet för att undvika ansamling av sågspån och smuts som kan påverka prestandan.

  • Smörj rörliga delar enligt tillverkarens rekommendationer för att förhindra slitage och korrosion.

  • Kontrollera elektriska kablar och kontakter regelbundet för eventuell slitage och skada.

  • Inspektera maskinens alla delar för att säkerställa att de är i gott skick.

Att använda och underhålla din Bala Agri Vedprocessor eller Vedkombi på rätt sätt kommer att förlänga dess livslängd och säkerställa en effektiv vedförberedelse. Var noggrann med att följa tillverkarens rekommendationer och säkerhetsanvisningar för att undvika olyckor och skador.

Läs mer

Filter

Pris

3575 kr - 412525 kr

Varumärke

Visar 1 - 21 av 21 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 21 av 21 artiklar