• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Injusa

Injusa elfordon och trampfordon som barnen själva kan köra

Injusa är ett ett märke från Spanien. De tillverkar ALLA sina produkter i Spanien och de är av absolut högsta kvalitet. Företaget startade som ett familjeföretag och har än idag kvar samma personliga känsla. De har tillverkat leksaker i sin egna fabrik sedan år 1947, vilket innebär välu...

Injusa elfordon och trampfordon som barnen själva kan köra

Injusa är ett ett märke från Spanien. De tillverkar ALLA sina produkter i Spanien och de är av absolut högsta kvalitet. Företaget startade som ett familjeföretag och har än idag kvar samma personliga känsla. De har tillverkat leksaker i sin egna fabrik sedan år 1947, vilket innebär välutvecklade leksaker med hög prestanda till bästa pris. På 1960-talet expanderade företaget och fler leksaker började tillverkas. Injusa var det första spanska företaget som tillverkade cyklar och trehjulingar av återvunnet material från oljetunnor. Detta miljötänk sågs verkligen som nytänkande vid denna tid. De första batteridrivna fordonen lanserades i skiftet mellan 1970 och 1980-talen. Dessa fordon blev så populära att Injusa blev ett globalt ledande företag inom batteridrivna fordon för barn.

Injusa både designar och utvecklar alla sina produkter på egen hand. Väldigt mycket tid och resurser läggs på produktutveckling varje år. Injusa är välkända inom och utanför Europa. De började tillverka leksaker och leksaksfordon redan i slutet av 40-talet. Sedan dess har de fortsatt att utveckla maskinparken i sin industri. De har idag en toppmodern produktion för att tillgodose den stora efterfrågan som finns runt om i världen. Säkerheten ligger alltid i fokus och därför utförs kontroller av fordonen på fabriken. Varje år tillverkar Injusa hela 850 000 leksaker som säljs i över 120 länder. Barnens favoriter är så klart fordon som de själva kan köra.

Från Injusa erbjuder vi både trampfordon så som tramptraktorer och Go-kart. Vi erbjuder också elfordon som drivs av batteri. Elfordon så som elfyrhjuling, eltrehjuling, elmotorcykel och elbil. Dessa fordon för barn kan barnen köra med utomhus. Kör på garageuppfarten, hemma i trädgården, på en grusplätt eller skogsstig med mera.



Brett sortiment
maskiner.jpg

Toppmodern produktion
plastmaskin.jpg

Egen utveckling
kvalitet.png

Läs mer

Filter

Pris

2375 kr - 2800 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 2 av 2 artiklar