• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Duracell

Kvalitativa batterier från Duracell med lång hållbarhet

Duracell är ett riktigt kvalitetsbatteri. De är kända för sin höga kvalitet och batteriernas långa hållbarhet. Duracellbatterier är helt enkelt riktigt grymma! Duracell har tillverkat batterier sedan urminnes tider. De har alltid varit extremt noggranna med kvalitet och har hela tiden förb...

Kvalitativa batterier från Duracell med lång hållbarhet

Duracell är ett riktigt kvalitetsbatteri. De är kända för sin höga kvalitet och batteriernas långa hållbarhet. Duracellbatterier är helt enkelt riktigt grymma! Duracell har tillverkat batterier sedan urminnes tider. De har alltid varit extremt noggranna med kvalitet och har hela tiden förbättrat alla sina batterier så de ska vara toppmoderna. Det finns också riktigt praktiska och uppladdningsbara batterier som är snälla mot miljön.

Grunden till företaget lades redan på 1920-talet. Det första alkaliska batteriet lanserades på 1960-talet och år 1965 lanserades varumärket Duracell. En rolig fakta är att år 1969 deltog Duracell i Apollo 11-expeditionen och blev det första batteriet på månen. 

Ni känner väl igen den klassiska Duracellkaninen som är hypersnabb :-) Den har varit en maskot för Duracell ända sedan 1973. Kaninen symboliserar batteriets överlägsna livslängd.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 500 kr

Rek. ålder

8 år - 8 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 15 artiklar