• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Äggkartong

Äggkartonger spelar en viktig roll när det gäller att hantera och förvara hönsägg och vaktelägg. Det finns olika typer av äggkartonger tillgängliga, inklusive de tillverkade av papp och plast, som erbjuder olika fördelar och egenskaper.

Pappäggkartonger är populära och miljövänliga alternativ. De är tillverkade av återvinningsbart papper och är...

Äggkartonger spelar en viktig roll när det gäller att hantera och förvara hönsägg och vaktelägg. Det finns olika typer av äggkartonger tillgängliga, inklusive de tillverkade av papp och plast, som erbjuder olika fördelar och egenskaper.

Pappäggkartonger är populära och miljövänliga alternativ. De är tillverkade av återvinningsbart papper och är biologiskt nedbrytbara. Pappkartonger ger en skyddande och stabil plats för äggen att vila och transporteras i. De har individuella celler som håller äggen på plats och förhindrar att de rullar runt och kolliderar med varandra. Pappkartonger finns i olika storlekar för att passa både stora hönsägg och mindre vaktelägg.

Plastäggkartonger är ett mer hållbart alternativ och är idealiska för långvarig användning och återanvändning. De är tillverkade av tålig plast och är lätt att rengöra och desinficera. Plastkartonger ger ett extra skydd mot fukt och eventuell krossning av äggen. De har också individuella celler för att hålla äggen på plats och förhindra skador. Plastkartonger finns i olika färger och designer för att ge variation och stil.

När det gäller vaktelägg finns det speciella äggkartonger som är utformade för att passa deras mindre storlek. Dessa kartonger har mindre celler som håller vakteläggen på plats och förhindrar att de rullar runt eller kolliderar. Vakteläggkartonger kan vara tillverkade av papp eller plast och erbjuder samma fördelar som deras motsvarigheter för hönsägg.

Förutom äggkartonger finns det också ägghållare som är praktiska för att förvara och visa ägg. Ägghållare kommer i olika material som trä, keramik eller metall och kan vara i form av en skål, en ställning eller en platta med individuella hål för äggen. Dessa ägghållare är idealiska för att presentera ägg i köket eller vid frukostbordet.

Oavsett vilken typ av äggkartong eller ägghållare du väljer, är det viktigt att se till att de är rena och hygieniska. Rengör och desinficera dem regelbundet för att förhindra bakterietillväxt och för att säkerställa att äggen hålls i bästa skick.

Sammanfattningsvis är äggkartonger och ägghållare viktiga verktyg för att hantera, förvara och visa hönsägg och vaktelägg. Välj mellan papp- eller plastkartonger beroende på dina preferenser och miljövänliga val. Utforska olika alternativ för ägghållare och skapa en attraktiv presentation av dina ägg.

Läs mer om olika designalternativ och välj den bästa äggkartongen för dina behov. Dessutom, upptäck stilfulla ägghållare för att visa upp dina ägg på ett praktiskt sätt. Skapa en optimal lösning för att organisera och presentera dina ägg med äggkartonger och ägghållare av hög kvalitet.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 900 kr

Varumärke

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar