• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Tillbehör till vattenkoppar

Säkerställa att vattenkopparna och vattentillförseln fungerar smidigt kräver ibland användning av olika tillbehör. Här är några viktiga tillbehör till vattenkoppar och deras användningsområden:

1. Matarkabel: Matarkablar är elektriska kablar som används för att föra ström till elvattenkoppar. De är vanligtvis försedda med stickkontakter som är ...

Säkerställa att vattenkopparna och vattentillförseln fungerar smidigt kräver ibland användning av olika tillbehör. Här är några viktiga tillbehör till vattenkoppar och deras användningsområden:

1. Matarkabel: Matarkablar är elektriska kablar som används för att föra ström till elvattenkoppar. De är vanligtvis försedda med stickkontakter som är kompatibla med elsystemet på din gård.

2. Anslutningskabel: Anslutningskablar är en del av elvattenkopparnas installation. De används för att ansluta vattenkopparna till elsystemet och kan innehålla kablar och kontakter för att möjliggöra strömförsörjning.

3. Skyddsbyglar: Skyddsbyglar används för att skydda vattenkopparna och deras elkablar från skador, särskilt i miljöer där djuren kan bita eller tugga på dem. De hjälper till att förlänga livslängden på utrustningen.

4. Thermorör till elvattenkoppar: Thermorör är isolerande rör som används för att isolera vattenkopparnas rör och förhindra att vattnet fryser i kalla väderförhållanden. De är en viktig komponent för att hålla vattnet fritt från is.

5. Transformatorer till elvattenkoppar: Transformatorer används för att justera och reglera spänningen som levereras till elvattenkopparna. Det är viktigt att ha rätt spänningsnivå för att säkerställa att vattenkopparna fungerar korrekt och inte överhettas.

6. Ventiler till vattenkoppar: Ventiler är komponenter som reglerar vattentillförseln till vattenkopparna. De används för att kontrollera flödet och kan vara manuella eller automatiska.

7. Värmeelement till elvattenkoppar: Värmeelement är elektriska värmare som används för att förhindra att vattnet i vattenkopparna fryser. De håller vattnet vid en lämplig temperatur, vilket är särskilt viktigt under vintermånaderna.

Dessa tillbehör är avgörande för att säkerställa att vattenkopparna fungerar korrekt och att dina lantbruksdjur har tillgång till rent vatten året runt. Se till att du använder rätt tillbehör för din specifika situation och följer tillverkarens riktlinjer för installation och underhåll. Detta kommer att hjälpa till att förhindra problem och se till att dina djur är ordentligt hydrerade och friska.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 3400 kr

Varumärke

Visar 1 - 60 av 126 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 126 artiklar