• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Batterier

Extra batterier till radiostyrda arbetsfordon

Letar du efter extra batterier till Amewi radiostyrda arbetsfordon och andra leksaksfordon? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder batterier till radiostyrda grävmaskiner, lastbilar och lastmaskiner mm. Fördelen med flera batterier är att körtidne blir längre. Medans man har ett i maskinen kan ett eller...

Extra batterier till radiostyrda arbetsfordon

Letar du efter extra batterier till Amewi radiostyrda arbetsfordon och andra leksaksfordon? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder batterier till radiostyrda grävmaskiner, lastbilar och lastmaskiner mm. Fördelen med flera batterier är att körtidne blir längre. Medans man har ett i maskinen kan ett eller flera batterier vara på laddning eller kasnke redan är fulldaddade och kan börja användas när batteriet man kör med tar slut. Köp ditt batteri redan idag för att förlänga körglädjen! Vi erbjuder också flertalet med andra tillbehör till arbetsfordon som knackhammare, gripklo, byggarbetsstängsel mm.

Batterier för barnens batteridrivna leksaker

Bonden.se har massor av olika slags batterier som kan användas till barnens batteridrivna leksaker och självklart även till annat i hemmet. Här finner du knappcellsbatterier, 1,5 volts batterier, 9 volts batterier och även smidiga batteriladdare.

Knappcellsbatterier

Knappcellsbatterier från Duracell finns både som 1,5 V och 3 V. Till exempelvis radiostyrda leksaker som bilar, dockor, leksaksdjur med mera behövs det batterier och då är det alltid bra att ha några extra till hands hemma.

Batterier 1,5 volt

Vi erbjuder 1,5 volt batterier från både Duracell och Smartline. Här finns AA, AAA och C batterier. Här finner ni även uppladdningsbara batterier, supersmidigt och miljövänligt.

Batterier 9 volt

Batterier 9 volt från Smartline och Duracell. Här finns även uppladdningsbara 9 volt batterier.

Batteriladdare för batterier

Det är så smidigt att ha en batteriladdare till hands när batteriet i barnens leksaker tar slut. Då är det bara att ladda upp dem igen och byta till ett par fulladdade batterier så länge. Mycket smidigt och bra för miljön att kunna använda batterierna om och om igen. Vi erbjuder Duracell batteriladdare och de kan ladda upp batterier som AA, AAA, D och 9 volt snabbt och enkelt.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 500 kr

Rek. ålder

6 år - 8 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 29 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 29 artiklar