• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr till 149 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Stängseltillbehör

Stängseltillbehör som krampa, stängseltestare, trådvindor, omskiftare och knivströmbrytare kan du köpa här

Verktyg och tillbehör för ett effektivt stängsel.

När det kommer till att skapa och underhålla ett pålitligt stängselsystem, är rätt tillbehör avgörande för att säkerställa effektivitet och säkerhet. Här är några nödvändiga stängseltillbe...

Stängseltillbehör som krampa, stängseltestare, trådvindor, omskiftare och knivströmbrytare kan du köpa här

Verktyg och tillbehör för ett effektivt stängsel.

När det kommer till att skapa och underhålla ett pålitligt stängselsystem, är rätt tillbehör avgörande för att säkerställa effektivitet och säkerhet. Här är några nödvändiga stängseltillbehör som krampa, stängseltestare, trådvindor, omskiftare och knivströmbrytare och deras betydelse i stängselvärlden:

1. Krampa - Mångsidig och Oumbärlig

Krampor används för att fästa stängseldragen på stängselsystemets stolpar. Dessa små verktyg spelar en viktig roll i att säkerställa att stängslet är ordentligt spänt och säkert fastsatt. Krampor finns i olika storlekar och konfigurationer för att passa olika stängselmaterial och stolpartyper.

2. Stängseltestare - För Säkerhet och Effektivitet

Stängseltestare är oumbärliga när det kommer till att övervaka stängselsystemets prestanda. Dessa enheter gör det möjligt att mäta spänningen i stängseltråden och säkerställa att det finns tillräckligt med kraft för att hålla djur säkra och hindra obehörig åtkomst.

3. Trådvindor - Effektiv Hantering av Stängselmaterial

Trådvindor är användbara för att hantera och transportera stängselmaterial. Dessa vindor hjälper till att hålla stängseltråden organiserad och förhindrar trassel vid installation och underhåll av stängselsystem. De finns i olika storlekar och är lätta att använda.

4. Omskiftare - Kontroll över Stängselsystemet

Omskiftare är elektriska komponenter som möjliggör avstängning eller aktivering av delar av stängselsystemet. Dessa enheter ger användarna kontroll över olika sektioner av stängslet och är oumbärliga för att utföra underhåll eller göra reparationer på specifika områden utan att stänga av hela systemet.

5. Knivströmbrytare - Snabb Åtkomst för Säkerhet

Knivströmbrytare används för att snabbt avbryta strömmen till stängselsystemet vid behov. Denna snabba avstängningsmöjlighet är viktig för säkerhet vid arbete med stängselunderhåll och reparationer.

Stängseltillbehör - För Effektiv Stängselhantering

Stängseltillbehör, från krampor till stängseltestare och omskiftare, är kritiska för att säkerställa effektiviteten och säkerheten hos stängselsystem. Dessa verktyg gör det möjligt för användare att installera, övervaka och underhålla sina stängsel på ett säkert och effektivt sätt. Oavsett om det handlar om djurhållning, trädgårdsprojekt eller säkerhetsstängsel, är rätt stängseltillbehör nyckeln till framgångsrik stängselhantering.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 1500 kr

Varumärke

Visar 1 - 31 av 31 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 31 av 31 artiklar