• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr till 149 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Grindar & Handtag

Grindar, fjädergrindar och grindandtag till elstängseltråd från märket Foga

Foga Grindar och Grindhandtag.

Att välja rätt grindar och grindhandtag för ditt elstängsel är avgörande för att säkerställa både funktionalitet och säkerhet. Foga erbjuder ett imponerande sortiment av grindar och grindhandtag som inte bara är praktiska utan också desig...

Grindar, fjädergrindar och grindandtag till elstängseltråd från märket Foga

Foga Grindar och Grindhandtag.

Att välja rätt grindar och grindhandtag för ditt elstängsel är avgörande för att säkerställa både funktionalitet och säkerhet. Foga erbjuder ett imponerande sortiment av grindar och grindhandtag som inte bara är praktiska utan också designade med tanke på användarvänlighet. Här är en närmare titt på vad Foga har att erbjuda:

Grindar för Varje Behov

Foga erbjuder ett brett utbud av grindar, från enkla fotgängargrindar till mer robusta varianter som passar för fordon. Grindarna är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd även under påfrestande förhållanden.

  1. Fotgängargrindar: Idealiska för gångvägar och mindre öppningar. De kombinerar funktionalitet med stil och erbjuder enkel passering för människor.

  2. Dubbelgrindar: Perfekta för bredare öppningar och används ofta för att möjliggöra infart för fordon. De är robusta och byggda för att hantera mer påfrestning.

  3. Skjutgrindar: Optimala när ytan för att öppna en konventionell grind är begränsad. De glider smidigt åt sidan och sparar utrymme.

Fjädergrindar för Smidig Passage

Foga fjädergrindar är en innovativ lösning för att hålla stängseln stängt när du inte använder det och öppnas smidigt när du behöver passera. Denna typ av grind är idealisk för platser där regelbunden passage är nödvändig och ger både bekvämlighet och säkerhet.

Grindhandtag för Enkel Kontroll

Fogagrindhandtag är designade med användarens komfort och säkerhet i åtanke. Dessa handtag är lätta att använda och ger möjlighet att öppna och stänga grinden på ett säkert sätt. De är tillverkade av robusta material för att säkerställa långvarig prestanda och kräver minimalt underhåll.

Snygg Design och Hållbar Konstruktion

Foga sätter en premium på både funktionalitet och estetik. Deras grindar och grindhandtag är inte bara praktiska utan också stilfulla och kompletterar utseendet på din egendom.

Installation och Underhåll

Fogas grindar och grindhandtag är utformade för att vara användarvänliga vid installation. Dessutom kräver de minimalt underhåll, vilket gör dem till ett praktiskt val för långsiktig användning.

Fogas sortiment av grindar och grindhandtag kombinerar säkerhet, hållbarhet och stil. Oavsett om du behöver en enkel fotgängargrind, en robust dubbelgrind eller en praktisk fjädergrind, har Foga de produkter som passar dina behov. Investera i pålitliga lösningar för ditt elstängsel och dra nytta av både praktisk användning och visuell

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 3000 kr

Varumärke

Visar 1 - 26 av 26 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 26 av 26 artiklar