• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr till 149 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Värprede

Värprede är en viktig utrustning för hönsägare, då det ger en bekväm och skyddad plats för hönsen att värpa sina ägg. Det finns olika typer av värpreden tillgängliga, inklusive de tillverkade av trä, plast och metall. Varje material har sina egna fördelar och kan passa olika behov och preferenser.

Trävärpreden är populära på grund av sin naturl...

Värprede är en viktig utrustning för hönsägare, då det ger en bekväm och skyddad plats för hönsen att värpa sina ägg. Det finns olika typer av värpreden tillgängliga, inklusive de tillverkade av trä, plast och metall. Varje material har sina egna fördelar och kan passa olika behov och preferenser.

Trävärpreden är populära på grund av sin naturliga och estetiska utseende. De är vanligtvis tillverkade av hållbart trä och kan vara välisolerade för att skapa en bekväm miljö för hönsen. Träet ger också en viss isolering och hjälper till att reglera temperaturen inuti värpredet. Trävärpreden kan vara robusta och hållbara, men det är viktigt att de är tillräckligt behandlade och skyddade mot fukt och röta för att säkerställa långvarig användning.

Plastvärpreden är populära på grund av sin lätta vikt och enkla rengöring. De är vanligtvis tillverkade av hållbara, vattentäta material och är lätta att flytta och transportera. Plastvärpreden är oftast enkla att montera och demontera, vilket gör rengöringen och underhållet enklare. De kan också vara mer hygieniska eftersom de är mindre benägna att absorbera fukt och odörer.

Metallvärpreden är kända för sin hållbarhet och långvariga prestanda. De är vanligtvis tillverkade av rostfritt stål eller galvaniserat stål, vilket ger skydd mot rost och väderförhållanden. Metallvärpreden är robusta och kan hantera tuffa förhållanden och användning över tid. De är också lätta att rengöra och kan erbjuda enkla funktioner som utdragbara äggbakar för enkel åtkomst till äggen.

När man väljer mellan trä, plast och metallvärpreden är det viktigt att överväga faktorer som hållbarhet, estetik, isolering, vikt, enkel rengöring och budget. Varje material har sina egna fördelar och nackdelar, och det bästa valet beror på dina specifika behov och preferenser.

Oavsett vilket material du väljer, är ett välfungerande värprede avgörande för att ge hönsen en trygg och bekväm plats att värpa sina ägg. Se till att värpredet är tillräckligt stort för att rymma dina höns och erbjuder tillräckligt med privatliv och skydd. Ett välutformat värprede bidrar till att främja äggläggning och hönsens välbefinnande i din hönsanläggning.

Utforska olika material som trä, plast och metall och hitta det perfekta värpredet för dina höns. Läs mer om värprede och skapa en optimal miljö för äggläggning hos dina höns.

Redägg, även kallade dummies eller låtsasegg, är imitationer av riktiga ägg som används för att uppmuntra höns att lägga sina ägg på en specifik plats. Dessa falska ägg är vanligtvis tillverkade av plast eller keramik och är utformade för att se ut som äkta hönsägg.

Användningen av redägg kan vara fördelaktig på flera sätt. Genom att placera redägg i hönsens redlåda eller på en angiven plats kan man hjälpa till att styra var hönsen lägger sina ägg. Detta kan vara särskilt användbart när hönsen tenderar att lägga ägg på oönskade platser, vilket kan göra det svårt att hitta och samla äggen.

Redägg fungerar genom att lura hönsen att tro att det redan finns ägg i redlådan. Detta kan göra att hönsen känner sig mer bekväma och säkra när de lägger sina egna ägg där. Genom att använda redägg kan man också undvika problem som uppstår när äggen läggs på smutsiga eller svårtillgängliga platser.

Det är viktigt att notera att inte alla höns behöver redägg. Vissa höns kan naturligtvis lägga sina ägg på en förutbestämd plats utan användning av redägg. Redägg används vanligtvis när man försöker introducera unga höns till att lägga sina ägg på rätt ställe eller när man behöver ändra hönsens läggningsbeteende.

Vid användning av redägg är det viktigt att se till att de är rena och hygieniska. Det rekommenderas att regelbundet rengöra och byta ut redägg för att undvika eventuell kontaminering och odörer.

Sammanfattningsvis är redägg användbara verktyg för att styra hönsens äggläggning och säkerställa att äggen samlas på en lämplig plats. Genom att placera redägg i hönsens redlåda eller på en angiven plats kan man hjälpa till att skapa en bekväm och lämplig miljö för äggproduktion. Var noga med att använda rena redägg och övervaka hönsens beteende för att se till att de accepterar och använder redäggen på rätt sätt.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 2400 kr

Varumärke

Visar 1 - 20 av 20 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 20 av 20 artiklar