• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Hönsnät

Hönsnät, även känt som sexkantnät eller hönsnät, är en typ av metallnät som används för att konstruera inhägnader och avgränsningar för höns och andra smådjur. Dess karakteristiska sexkantiga öppningar ger en stark och stabil struktur som skyddar hönsen från rovdjur samtidigt som det ger tillräckligt med ventilation och möjlighet för hönsen att ...

Hönsnät, även känt som sexkantnät eller hönsnät, är en typ av metallnät som används för att konstruera inhägnader och avgränsningar för höns och andra smådjur. Dess karakteristiska sexkantiga öppningar ger en stark och stabil struktur som skyddar hönsen från rovdjur samtidigt som det ger tillräckligt med ventilation och möjlighet för hönsen att se ut.

Sexkantnät är tillverkat av stål eller galvaniserat trådnät med sexkantiga öppningar, vilket ger det sitt namn. Nätet är vanligtvis tillgängligt i olika tråddiametrar och maskstorlekar för att passa olika ändamål och storlekar på höns eller andra djur.

Fördelen med hönsnätets sexkantiga design är att det ger en stark och hållbar struktur. De sexkantiga öppningarna ger stabilitet genom att fördela trycket jämnt över nätet, vilket gör det motståndskraftigt mot tryck från rovdjur eller andra yttre krafter. Detta gör det till ett pålitligt val för att skydda hönsen och förhindra att de klättrar över eller biter sig igenom nätet.

Hönsnät används vanligtvis för att bygga inhägnader runt hönsgårdar eller hönshus, och det kan även användas för att skapa separata utrymmen inom en gård för olika ändamål, som till exempel att hålla hönsen åtskilda från andra djur eller att skapa en ruvplats.

När man väljer hönsnät är det viktigt att överväga tråddiametern och maskstorleken. En mindre maskstorlek kan vara lämplig för att skydda hönsen mot mindre rovdjur som rävar eller minkar, medan en större maskstorlek kan användas för att inhägna en större yta och ge tillräcklig ventilation.

För att förbättra hållbarheten och livslängden hos hönsnätet kan det vara fördelaktigt att välja galvaniserat stål eller plastbelagt hönsnät. Dessa behandlingar skyddar nätet mot korrosion och väderförhållanden och bidrar till att förlänga dess livslängd.

Sammanfattningsvis är hönsnät eller sexkantnät en pålitlig och populär lösning för att konstruera inhägnader och avgränsningar för höns och andra smådjur. Dess sexkantiga design ger både styrka och ventilation samtidigt som det skyddar hönsen från rovdjur. Genom att välja rätt tråddiameter och maskstorlek kan man skapa en säker och bekväm miljö för hönsen att trivas i.

Vårt sexkantiga hönsnät erbjuder både styrka och ventilation samtidigt som det skyddar dina fjäderbeklädda vänner från rovdjur. Välj bland olika tråddiametrar och maskstorlekar för att passa dina specifika behov. Skapa en trygg och skyddad miljö för dina höns med vårt högkvalitativa hönsnät.

Läs mer

Filter

Pris

200 kr - 3400 kr

Varumärke

Visar 1 - 30 av 30 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 30 av 30 artiklar