• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 1999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Batterier

Prisvärda uppladdningsbara batterier till radiostyrda terrängbilar köper du billigt på Bonden.se

Det är alltid bra att ha extra batterier hemma. Dels för att ha som reservdel och dels för att enkelt kunna byta batterier då de man kör med börjar ta slut. Med extra batterier kan man alltid ha några på laddning samtidigt som man kör med andra batt...

Prisvärda uppladdningsbara batterier till radiostyrda terrängbilar köper du billigt på Bonden.se

Det är alltid bra att ha extra batterier hemma. Dels för att ha som reservdel och dels för att enkelt kunna byta batterier då de man kör med börjar ta slut. Med extra batterier kan man alltid ha några på laddning samtidigt som man kör med andra batterier. Sedan skiftar man helt enkelt batterier då de börjar ta slut. På detta vis får barnen en totalt längre körtid. Att köra under en lång tid är förstås alltid roligare, man vill ju inte köra när det är som roligast.

Så köp mer batterier till din radiostyrda bil, när du ändå köper din radiostyrda bil på Bonden.se. Kom ihåg att ladda batterierna i minst 12-24 timmar den första laddningen, för då kommer livslängden på batterier att bli längre. Det rekommenderas av en del att de första 3 till 5 laddningarna av uppladdninsgbara batterier, ska ske under lång tid för att säkerhetställa att batterierna får full potential och max livslängd. Ladda aldrig batterierna utan uppsikt och inte på natten. Alla batterier kan tyvärr fatta eld och börja brinna, därför ska man endast ladda på dagen och hålla uppsikt över laddningen. Så är det med alla batterier som finns på marknaden. Ofta har många uppladdningsbara batterier en säkerhetsfunktion, som gör att de automatiskt "stängs av" slutar ladda då de är fulladdade. Detta för att de inte ska överladdas, men det är ändå bra att ha uppsikt. Köp billiga och prisvärda batterier på Bonden.se!

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 300 kr

Rek. ålder

6 år - 8 år

Varumärke

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar