• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Tramptraktorer

Brett utbud av tramptraktorer från Rolly Toys för barnen att köra

Tramptraktor för barnen att köra. Traktorerna har sits där barnen kan sitta och trampor för barnen att använda för att ta sig runt med traktorn. Dessa tramptraktorer är perfekta för barnen att köra med utomhus. De finns i många modeller från ett brett utbud av traktormärken. Märk...

Brett utbud av tramptraktorer från Rolly Toys för barnen att köra

Tramptraktor för barnen att köra. Traktorerna har sits där barnen kan sitta och trampor för barnen att använda för att ta sig runt med traktorn. Dessa tramptraktorer är perfekta för barnen att köra med utomhus. De finns i många modeller från ett brett utbud av traktormärken. Märken som Case, CAT, Claas, Deutz, Fendt, JCB, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Steyr, Valtra med flera. Helt enkelt kvalitativa leksakstraktorer från alla kända och omtyckta traktormärken på marknaden. Välj din favorit och beställ redan idag :-)

Tramptraktorer från Case

Amerikanska Case har tillverkat traktorer sedan 1985. Leksakscity erbjuder Case traptraktorer tillverkade av Rolly Toys som är mycket kvalitativa. Välj mellan ett flertal traktorer från Case.

CAT leksakstraktorer

Caterpillar är amerikanska tillverkare av anläggningsmaskiner med mera. Här finner du leksakstraktorer och leksaksdumper från CAT. Funktioner som frontlastare, lastare baktill, tillhörande släp med mera.

Claas traktorer för barn

Det tyska företaget Claas tillverkar traktorer och skördetröskor för leverans till hela världen. Från Claas har vi en rad olika traktormodeller för barnen att köra. Bland annat de populära Elios, Axion, Arion och Axos.

Tramptraktor från tyska Deutz

Deutz, eller Deutz-Fahr som det heter idag, är en tysk tillverkare av jordbruksfordon som traktorer, skördetröskor och balpressar. I vårt sortiment från Rolly Toys finns tramptraktorer Agrotron med flera. 

Pedaltraktor för barn från Fendt

Det tyska företaget Fendt tillverkar traktorer och Leksakscity erbjduer deras mest populära traktorer i tramptraktormodell för barn. Kvalitativa och tillverkade av Rolly Toys.

Pedaltraktorer och dumper från JCB

JCB är ett amerikanskt företag som inriktar sig på anläggningsmaskiner. I vårt sortiment från JCB har vi tramptraktorer och dumper för barnen att köra och leka med.

Brett utbud av tramptraktorer från klassiska John Deere

En av de mest kända och populära traktorerna är såklart John Deere. Deras traktorer har den klassiska färgkombinationen grönt med gula detaljer. De tillverkar inte bara traktorer utan även massvis med andra fordon, jordbruksredskap och maskiner. In och kika på vårt breda sortiment av tramptraktorer från John Deere :-)

Massey Ferguson pedaltraktorer för barn

Amerikanska Massey Ferguson har tillverkat traktorer i över 100 år och nu finns de populära och hållbara traktorerna även som tramptraktorer för barn.

Roliga tramptraktorer från populära New Holland

Ett flertal roliga tramptraktorer från New Holland kan du enkelt beställa här. Leksakstraktorer med trampor för barn gör det enkelt för barnen att köra traktorn. New Holland är en av storfavoriterna bland traktortillverkare. Välj och vraka bland olika modeller.

Tramptraktor Steyr från Rolluy Toys

Det österrikiska traktormärket Steyr tillverkar klassiska traktorer och nu finns dessa även som tramptraktorer för barnen, så skoj! Fler av dem har frontlastare med skopa, tillhörande släp, öppningsbar motorhuv och fler roliga funktioner.

Tramptraktorer från Rolly Toys av det finska traktormärket Valtra

Valtra är ett populärt traktormärke i Sverige och det är nordens ledande traktormärke. Från Valtra har vi jättefina pedaltraktorer för barn som barnen kan köra utomhus på asfalt, grusplan, stigar, i trädgården med mera.

Massor av tramptraktorer och fler trampfordon från Rolly Toys

Här finner du en mängd olika trampfordon från Rolly Toys. Många tramptraktorer men även tex. terrängbil RollyUnimog Forst med vinsch, Unimog fire brandbil, Rolly Toys Dumper med flera. Barnen kan välja mellan många olika trampfordon för att hitta just sin favorit.

Läs mer

Filter

Pris

950 kr - 3500 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 76 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 76 artiklar