• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Rolly toys

My little pony figurer

Rolly Toys är välkända för deras robusta, tåliga och fina trampleksaker. Framförallt är deras tramptraktorer och grävmaskiner väldigt omtyckta. Tillverkade och designade i Tyskland av högsta kvalitet. Leksakscity erbjuder stora delar av deras sortiment och favoriterna är så klart traktorerna och grävmaskinerna. Till tramp...

My little pony figurer

Rolly Toys är välkända för deras robusta, tåliga och fina trampleksaker. Framförallt är deras tramptraktorer och grävmaskiner väldigt omtyckta. Tillverkade och designade i Tyskland av högsta kvalitet. Leksakscity erbjuder stora delar av deras sortiment och favoriterna är så klart traktorerna och grävmaskinerna. Till tramptraktorerna finns mängder med fina tillbehör som lantbruksredskap och vagnar med mera. Deras sparkbilar och cyklar också väldigt fina utomhusleksaker. Köp Rolly Toys så blir både du och barnet nöjda :)

Barncyklar, balanscykel, sparkcykel, trehjuling

Flera typer av barncyklar som balanscykel, sparkcykel och trehjulingar. Roliga och praktiska cyklar för barn. Att öva sin balans på en balanscykel, som även kallas springcykel är en jättebra övning inför att barnen börjar cykla på en vanlig trampcykel. Med en trehjuling kan barnen öva på att trampa med pedalerna och att svänga med styret, även detta mycket bra övning och självklart på ett roligt och lekfullt sätt.

Grävmaskiner som barnen styr med armarna är perfekta till sandlådan med mera

Grävmaskinen har ett säte där barnen kan sitta och styra grävmaskinens grävarm som har en skopa för att gräva med i sand, smågrus med mera. Perfekt för utomhusbruk och att använda i till exempel en sandlåda, sandhög eller där det finns jord eller grus. Sueprkul att lasta saker eller gräva hål med skopan.

Släpvagnar av olika slag till barnens tramptraktor från Rolly Toys

Släpvagnarna är enkla att koppla på barnens leksakstraktor. De passar till tramptraktorer från Rolly Toys. Vi erbjuder många olika typer av vagnar som halfpipe släp, trailer, container, tanker med flera. Helt enkelt släp för olika ändamål så att leken kan bli bred och inbjuda till många möjligheter till roliga fordonslekar.

Sparkbil och dumper för barn

John Deere sparkbil och sparkbil som är utformade som en dumper med behållare, från CAT och JCB. Med en sparkbil tar sig barnen fram genom att sparka sig framåt med benen. Perfekt för alla energiknippen med spring i benen :-) En rolig leksaksbil för de yngre barnen.

Fordonstillbehör och fordonsutrustning från Rolly Toys

Fordonsutrustning som kan användas till Rolly Toys fordon finner du ett brett sortiment av här. Både jordbruksredskap som ringvält och plog, frontlastare, med mera. Även sopmaskin, vinsch, fordonsdäck och flera fordonstillbehör. Detaljer som inbjuder till en varierad och givande lek för barnen.

Ett riktigt brett utbud av tramptraktorer från alla de välkända traktorfabrikaten

Case, CAT, Claas, Deutz, Fendt, JCB, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Steyr, Valtra... Ja, vi har tramptraktorer från hur många olika traktormärken som helst! Det är bara att välja sitt favoritmärke bland traktorer och sedan finns det flera modeller av varje sort. Det finns leksakstraktorer med frontlastare, eller utan frontlastare, en del har även medföljande släp och andra roliga funktioner. Det gemensamma mellan dessa pedaltraktorer är att de är mycket kvalitativa, har roliga funktioner, detaljerat utförande, verklighetstroget utseende och de är anpassade för barnens körning.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 3500 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 187 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 187 artiklar