• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Grävmaskiner

Radiostyrda leksaker som grävmaskiner Volvo, Liebherr och Amewi från Jamara och Newray

Radiostyrda grävmaskiner är ju verkligen en av barnens favoritleksaker. Att gräva och lasta jord, grus, sand med mera är så roligt! Att köra utomhus är så klart roligast, men kul inne med. Inomhus kan barnen lasta pärlor, byggklossar eller varför inte legob...

Radiostyrda leksaker som grävmaskiner Volvo, Liebherr och Amewi från Jamara och Newray

Radiostyrda grävmaskiner är ju verkligen en av barnens favoritleksaker. Att gräva och lasta jord, grus, sand med mera är så roligt! Att köra utomhus är så klart roligast, men kul inne med. Inomhus kan barnen lasta pärlor, byggklossar eller varför inte legobitar. Det som är så skoj med en radiostyrd grävmaskin är att de ofta har så många olika funktioner som kan styras med handkontrollen. Larverna, grävarmen, ljudfunktioner med mera kan barnen sköta vi handkontrollen. Det händer alltid något skoj då man kör en RC grävmaskin, det är så roligt att man knappt vill sluta köra :-) Jamara tillverkar väldigt fina RC grävmaskiner i en bra prisklass och deras maskiner har väldigt många funktioner. Volvo grävmaskinerna är även de väldigt populära. Sedan har vi nummer ett på grävmaskiner, märket Amewi. Dessa grävmaskiner är för dem som söker den bästa prestandan och de kan gräva i stort sett rakt ned i marken, utan problem.

Radiostyrd grävmaskin från Jamara

En radiostyrd grävmaskin Liebherr från Jamara är särskilt rolig att köra. Få full kontroll på grävarmen och skopan genom steglös reglering i alla vinklar. Grävmaskinens skopa är av stål för bästa hållbarhet, den har även fräcka motorljud och andra ljudfunktioner. Den har också LED lampor och en tuta, bra att kunna varna ibland då barnen leker att de gräver på en byggarbetsplats. Med 2,4 Ghz kan flera grävmaskiner köras samtidigt, så klart extra kul då flera barn kan vara med och köra var sin grävmaskin samtidigt.

Radiostyrda grävmaskiner från Amewi 

Amewi tillverkar superfina RC grävmaskiner av absolut högsta kvalitet. De kan i princip gräva rakt ned i marken direkt, för att de har en väldigt stark motor. Dessa grävmaskiner har också en rökfunktion, som gör att det kommer ut rök, dimma ur avgasröret. Amewi från Tyskland är kända för deras detaljrika radiostyrda grävmaskiner och dess höga prestanda. Om du vill ha en grävmaskin som tål tuffa tag med extremt hög prestanda, ja då ska du köpa en grävmaskin från Amewi.

Siku RC grävmaskin

Siku har även en Liebherr grävare i sitt sortiment. Även denna grävmaskin har många roliga funktioner och är jätteskoj att köra. Leksaken är framförallt tillverkad av stål, precis som Sikus övriga leksaker. Hög kvalitet och en finkänslig styrning gör det otroligt roligt att köra grävaren. Styrs med 2,4 Ghz för en störningsfri körning.

Radiostyrd leksaksgrävmaskin Volvo NewRay

Önskas en enklare modell av RC leksaksgrävmaskin så passar en Volvo från NewRay, där skopan och grävarmen antingen går upp eller ner. Hytten kan snurras och larverna kan köras framåt och bakåt. En Volvo är alltid en Volvo :-)

RC grävare från märket Gear4Play

Gear4Play erbjuder en grävmaskin i fräck design och på denna grävmaskin kan barnen reglera skopan och grävarmen i alla vinklar. Det som är extra bra med denna leksaksgrävare är att det medföljer ett uppladdningsbart batteri. Så när barnen kört klart, är det bara att ladda batteriet så det är klart inför nästa köruppdrag. Hytten kan vridas 360°, ett helt varv, precis som i verkligheten.

Oavsett vilken radiostyrd grävmaskin du väljer så kommer det bli roligt att leka med dessa grävmaskiner, för alla har sina speciella köregenskaper. :-) Bonden.se har alla dessa RC grävmaskiner för snabb leverans. Nu kan den lilla grävmaskinisten köra sin alldeles egna grävmaskin, ha det så kul!

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 100000 kr

Rek. ålder

3 år - 14 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 25 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 25 artiklar