• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Klein

Klein leksaksverktyg från Bosch Mini, leksakstraktorer

Klein från Tyskland tillverkar superfina leksaker till barn. Bonden.se har en del av deras sortiment, vi har valt ut de leksaker vi tror på och som vi märkt att många barn tycker om att leka med. I vårt sortiment finner du bland annat leksaksverktyg från Klein. Dessa är licenstillverkade fö...

Klein leksaksverktyg från Bosch Mini, leksakstraktorer

Klein från Tyskland tillverkar superfina leksaker till barn. Bonden.se har en del av deras sortiment, vi har valt ut de leksaker vi tror på och som vi märkt att många barn tycker om att leka med. I vårt sortiment finner du bland annat leksaksverktyg från Klein. Dessa är licenstillverkade för Bosch och har roliga funktioner. Leksaksverktyg är alltid roliga leksaker som barnen kan greja med. Att leka snickare, rörmokare eller något annat är alltid skojigt :-)

Att kunna ge sina barn en miljö som uppmuntrar till lek och lärande är så fördelaktigt och dessa leksaker bidrar verkligen till en lekfull och rolig miljö för barnen. Med dessa leksaker kan barnens nyfikenhet, fantasi, kreativitet, praktiska- och sociala kunskaper stimuleras och utvecklas. Klein leksaker testas och kontrolleras regelbundet för att säkerställa toppkvalitet.

Företaget Klein grundades av Theo och Maria Klein år 1949. I inledningen tillverkade och sålde makarna kvastar och penslar eftersom detta var en tradition i området där de växte bodde och Theos familj var i branschen i mer än 150 år. År 1956 började Klein producera borstar för barn. Dessa borstar och städleksaker var mindre i storlek och färgglada. År 1969 lanseras flera leksaker, en doktorsväska för barn till exempel. År 1983 lanserar Klein sin första verktygslåda för barn. Lådan innehåller fina leksaksverktyg. Kleins logotyp är idag världskänd och den har funnits med ända sedan 1988. Leksaksverktyg från Bosch lanserades år 1999 och är än idag mycket populärt. Dessa verktyg är licensierade produkter och går under varumärket Bosch Mini. Idag säljs leksaker från Klein i fler än 70 länder över hela världen.

Utöver leksaker från Bosch har vi också Kleins leksakstraktorer. Det finns en leksakstraktor med timmervagn och en släpvagn som kommer i en byggsats som barnen kan bygga samman. Det blir ett kreativt bygge där barnen kan utveckla sin problemlösningsförmåga. Det finns även en radiostyrd leksakstraktor med märken John Deere. Barnen styr enkelt traktorn med fjärrkontrollen. 

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 1000 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 13 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 13 artiklar